Doctors

Informatie

Lichtspectrum-met-corona-klein-f4f8fc-1.

UV-C Licht

COVID-19 wordt veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus. Het SARS-CoV-2 is gevoelig voor UV-C licht. UV-C licht deactiveert virussen, schimmels en bacteriën. Dit doet UV-C licht door de DNA-verbindingen in de cel te verbreken. Het micro-organisme kan zich daardoor niet meer vermenigvuldigen.

 

UV-C licht elimineert ziekmakers, zonder chemicaliën  of vieze resten achter te laten. De medische wereld en voedselindustrie gebruikt UV-C licht al jaren. 

aerosolen.png

Aerosolen

Aerosolen bestaan uit een wolk van grote (> 5-10µm) en kleine fijne druppels (< 5 µm) en druppelkernen. De kleine druppels en druppelkernen kunnen een grotere afstand afleggen en met name deze druppelkernen blijven langer in de lucht hangen. Inmiddels is iedereen het erover eens dat het Coronavirus SARS-CoV-2 ook via heel kleine druppels, aerosolen, kan worden overgebracht.

Maar wat als je niet optimaal kunt ventileren of je wilt de lucht desinfecteren in je thuis, op kantoor, in de kantine, in de sportschool, in de winkel, in de wachtkamer, in de schoolklas….dan heeft AirSafe een passende oplossing.

8 op 10.jpg

Luchtkwaliteit

De kwaliteit van de lucht die wij inademen is heel belangrijk. Steeds vaker worden we door overheid en onderzoeksinstanties gewezen op het belang van een goede luchtkwaliteit voor onze gezondheid. Luchtkwaliteit is belangrijker dan ooit tevoren,….en dat beperkt zich niet tot de kwaliteit van de buitenlucht alleen. Het Covid-19 virus heeft ons bewuster gemaakt van het feit dat ook in de binnenruimte schone lucht heel belangrijk is.

De AntiVirusBoxen van AirSafe dragen bij aan betere luchtkwaliteit door de lucht in een ruimte te filteren en te desinfecteren. Wij bieden u de oplossing om in ruimtes waar mensen werken, sporten, leren, wonen, eten, wachten, slapen, etc. op een veilige manier virussen, schimmels en bacteriën onschadelijk te maken. De AntiVirusBoxen van AirSafe bieden u, uw gezin, uw klanten, uw medewerkers en uw gasten een frisse en vooral veilige binnenruimte. Wie wil dat niet?